Home > For Contributors > Bidragsanvisninger

Bidragsanvisninger

Hvis du ønsker at bidrage, skal du følge nedenstående trin:


 

  1. Gå til siden ‘Bidrag med et element’
  2. Vælg typen af element du vil bidrage med
  3. Upload elementet.
  4. Udfyld så mange felter om elementet som muligt (såsom elementtype, placering, dato osv.)
  5. Kontroller retningslinjerne for ophavsret

Elementet vil derefter blive beskrevet, mærket og kontekstualiseret af en forsker på projektet, og dermed blive en vigtig del af The World Tree arkiv.

Du kan downloade disse instruktioner ved at klikke her.

Hvilke oplysninger skal jeg give?


 

Jo flere oplysninger vi får om de emner, der er indsamlet, jo mere omfattende og præcist bliver arkivet. Du kan hjælpe med dette ved at udfylde så mange felter som muligt. Hvis du ikke ved, hvor elementet kommer fra eller præcis hvad billedet er, kan du stadig bidrage. Vi vil forsøge at udfylde resten af oplysningerne og bede om hjælp fra andre bidragydere til at identificere elementet. Vi er meget interesserede i dine kontaktoplysninger, så vi kan bede om en afklaring, hvis vi har brug for det, og så vi kan fortælle dig, hvordan projektet skrider frem. Du kan finde information om udfyldning af felterne på websiden om bidrag.

Hvad indsamler vi?


 

Vi indsamler alle digitale elementer vedrørende norrøn og vikingekultur: fotos, tekster, video og lydklip, tidsplaner, links, præsentationer, sproghjælpeprogrammer, applikationer, hændelsesrapporter – og meget mere!

Hvordan vil elementet blive brugt?


 

Når du uploader dit element vil det blive kontrolleret af en af forskerne på The World Tree Project. Derefter vil det blive et element i arkivet, der kan søges på og læses af andre brugere. Det vil også blive en del af en eller flere samlinger (eller grene i arkivet) og kan muligvis dukke op i en udstilling eller i en uddannelsesmæssig sammenhæng. Du kan gennemse nogle af vores prøveudstillinger her.